Pigmentaario Outi Sipilä

Omaa taustaani

Ennen kauneudenalalle siirtymistä työskentelin 10 vuotta floristina, taiteen parissa siis jo silloinkin. Pian 30 vuotta kosmetologiyrittäjänä toiminut äitini, Mirja Muhonen, on kannustanut minua yrittäjäksi tälle alalle. Niinpä erilaisten koulutusten myötä erikoistuin tarjoamiini palveluihin.

Äitini jäätyä eläkkeelle vuonna 2011, jatkoin työskentelyä normaaliin tapaan, samassa paikassa, ottaen haltuun, myös äitini tekemät hoidot.
Ratatien putkiremontin lähestyessä, minun oli löydettävä väliaikainen työskentelytila , jostain läheltä.
Onnekseni se löytyikin ihan kulman takaa, Neilikkatie 5.

Olin pitkään haaveillut löytäväni työskentelykaveria Parturi- Kampaajaa rinnalleni.
Neilikkatien suuremmat tilat antoivat siihen nyt mahdollisuuden.
Joten muutaman kuukauden etsinnän jälkeen, sain puhelun Virpi Karhulta. Hän olisi kiinnostunut tarjoamastani paikasta.
Nyt Parturi – Kampaaja ammattilainen Virpi Karhu on toiminut tiloissani jo pidemmän aikaa.

Ratatien 4 putkiremontti on nyt päättynyt, 11 /2018, olemme saaneet muuttaa takaisin samaan taloyhtiöön, mutta valoisampaan, isompaan kulmahuoneisto tilaan.
Nyt Uusi osoite on , tuttu RATATIE 4, mutta sisään käynti onkin NEILIKKATIEN puolelta. Talon päädystä.
TERVETULOA UUDET JA ENTISET ASIAKKAAT ! Terv. Outi ja Virpi.

Pigmentaarion luominen

Heinäkuussa 2004 löytyi sopiva liikehuoneisto ja remontoiminen alkoi. Pigmentaariota rakennettiin koko perheen voimin, lukuunottamatta koiriani!

Ovet avautuivat elokuun alussa 2004, enkä ole katunut päivääkään tähän ryhtymistä. Liikkeeni on palveluiltaan monipuolinen verrattuna moniin muihin kauneusalan liikkeisiin.Olen enemmän kuin tyytyväinen saadessani tarjota asiakkailleni myös erikoispalveluihin liittyviä hoitoja. Tervetuloa!

Muutoksen tuulet

Kesän alussa 2005 alkoi jälleen tapahtua; äitini oli päättänyt muuttaa Etelä-Suomeen, Tikkurilaan.
Uuden, hieman isomman liiketilan etsintä alkoi välittömästi! Melkoisen onnenkantamoisen siivittämänä pääsimme muuttamaan samassa taloyhtiössä sijaitsevaan suurempaan tilaan.
Saman vuoden elokuusta lähtien olemme voineet tarjota asiakkaillemme palveluita entistä laajemmin:Äitini ammatitaitoisessa hoivassa tarjolla kasvo,-jalka – ja käsihoitoja, joiden ohella hän myy Ella Bachén hoitotuotteita ja suuren suosion saaneita hoitolahjakortteja!